ATHENE AFHAALCENTRUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 597 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Athene Afhaalcentrum. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 20:06 Bestelling was mooi op tijd. Helaas had ik wat anders verwacht. Smaak was wel goed .
20 jan 2023 om 21:54 Geen aanrader. Vlees niet gaar, zachte friet en koud bij aankomst.
9 jan 2023 om 22:04 Mijn eerste, maar ook zeker mijn laatste bestelling bij deze zaak. Ik bestelde een pita gyros, dit was eerder een pita saus. Veel saus, weinig vlees (vlees was ook nog eens heel hard) en welgeteld 5 frietjes (deze waren daarin tegen niet gaar). Bah!
8 jan 2023 om 20:47 Afspraak was bezorgen 18.30 uur. De overigens nette bezorger kwam 18.50 uur. De gyros was niet lekker van smaak, er zat helemaal geen smaak aan, de patat was prima
6 jan 2023 om 20:28 Ik had broodjes hamburger besteld, dat waren geen hamburgers, en klein hamburgertje op een pitabroodje er zat weinig smaak aan, voor 5.50 kan je beter iets anders bestellen. De frietjes waren koud. Jammer! Geen 2e keer voor mij meer helaas!
5 jan 2023 om 21:48 Lekker gegeten, alles lekker warm, frietjes prima! Jammer alleen, dat er geen olijven in de choriatiki zaten.
29 dec 2022 om 19:06 Eten was heerlijk
28 dec 2022 om 23:39 Eten is heerlijk. Meneer die bezorgd is ook legend. Zeker een aanrader :)
23 dec 2022 om 21:09 Eten in ieder geval vers warm en erg mals
22 dec 2022 om 21:57 Kon wel huilen Ruim een uur te laat bezorgd Koud eten De gyros was zo slecht en rook heel naar De friet was heel zout en taai Ik wilde m’n gezin verrassen maar het was een grote teleurstelling
21 dec 2022 om 6:11 Eten was op tijd alleen had een blikje chocomel besteld maar niet gekregen
17 dec 2022 om 19:50 Uitstekend! Keurig op tijd. Een vriendelijke bezorger! Frietjes lekker warm en knapperig. Helenischotel was prima. Vooral de complimenten voor de choriatiki!