ATHENE AFHAALCENTRUM

ATHENE AFHAALCENTRUM Greek food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 561 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Athene Afhaalcentrum. Meer weten? Ontdek meer

10 aug 2022 om 23:47 Heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.
25 jul 2022 om 20:43 Het eten was heerlijk en goed warm, maar kwam 40 minuten later dan de door thuisbezorgd.nl bevestigde bezorgtijd. Bij timer die thuisbezorgd laat zien is fake. We hebben genoten van het diner, dat wel!
25 jul 2022 om 7:27 Bestelde hier omdat onze reguliere griek met vakantie was. Was meer shoarma dan giros. Was een beetje een tegenvaller
24 jul 2022 om 20:55 Kort gezegd, ten eerste waren de Keftedakia die we erbij besteld hadden zaten er niet bij, dus graag even 10 euro terug storten op het bij u bekende nummer, de sate's was rauw van binnen net als de gehakt schijven, en de kip droog. Waardeloos dus!!!!
22 jul 2022 om 1:05 Bedankt voor het lekkere eten!
21 jul 2022 om 22:00 Eten was erg zout en vet. Gyros was geen gyros maar shoarma. Bezorger was te lui om naar het huis te komen waarbij ik naar zijn auto heb moeten lopen. Ik bestel hier niet meer.
18 jul 2022 om 16:08 Er werd snel en op tijd bezorgd met de auto.
17 jul 2022 om 7:53 Het eten was heerlijk
15 jul 2022 om 20:12 De rijst was ietwat droog/ aangebrand. Vlees en patat waren prima.
7 jul 2022 om 18:08 Als je gyros besteld & verwacht en shoarma krijgt....lekker voor de gene de shoarma nog beter vinden dan gyros.
6 jul 2022 om 22:17 Altijd goed!
30 jun 2022 om 23:31 Pita broodje erg droog, patat was goed. Erg vriendelijke bezorger!